Mission

Joh 3:16 “Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv.”

Matt 24:24:14 ”Evangelium om Guds rike skall predikas i hela världen och bli till ett vittnesbörd till alla folk.”

Holsbyfriförsamling har fått sitt mandat att nå hela världen med evangeliet – från Gud! Hela världen är vårt missionsfält så vi är alla missionärer.

Under många års tid har det varit vår glädje att stödja (med bön, ekonomiskt stöd och personlig kontakt via e-post) missionsarbete i:

Papua Nya Guinea:  Lisbeth Fritzell – Lisbeth har varit i PNG i över 30 år och har arbetat med Wycliffe bibelöversättare. Lisbeth har också många andra ansvarsområden. Hon undervisar översättningsgrupper, övervakar deras huvudkontor och deras minihotell som har många gäster under året. Be att hon får Guds visdom och fysiska styrka för varje dag.

Spanien: Johan Carlsén – Johan har arbetat i Spanien i över 40 år. Johan och hans team har ett omfattande pionjärarbete och bibelskolatjänst. Under de senaste fem åren har Johan varit involverad i att starta 5 nya kyrkor, utbilda ledarskap samt regelbundet undervisning i deras bibelskola och pastorutbildningsprogram. Be att Johan och hans team fortsätter att brinna med en passion för att nå Spanien. Be också att de kommer att uppleva hans visdom när de planerar deras evangeliseringsprogram.

Kärrtorpskyrkan: (Stockholm)  Jan-Erik Josefsson – pionjärarbete. Teamet har varit kreativt på att nå det onådda. Deras ”Elvakaffe” ”outreach” har gjort många nya kontakter möjliga att prata om Jesus. Deras ”Pannkakor på torget” och deltagande i Kärrtprpsfestivalen har också gett många nya kontakter. Be att de ska fortsätta att visa hans kärlek på kreativa sätt.

LOKALT:

YWAM Holsby: Jakob och Rut Collin leder ”Ungdom med uppgift” här i Holsby. Programmet innehåller flera månaders bibelundervisning följt av evangelisering i ett annat land i Europa. Be för deras praktiska behov för programmet – bostäder för studenter etc.