Mission

Joh 3:16 “Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv.”

Matt 24:24:14 ”Evangelium om Guds rike skall predikas i hela världen och bli till ett vittnesbörd till alla folk.”

Holsby Frikyrka har fått sitt mandat att nå hela världen med evangeliet – från Gud! Under många års tid har det varit vår glädje att stödja (med bön, ekonomiskt stöd och personlig kontakt) missionsarbete i:

Papua Nya Guinea:  Lisbeth Fritzell – Lisbeth har varit i PNG i över 30 år och har arbetat med Wycliffe bibelöversättare. Lisbeth har också många andra ansvarsområden. Hon undervisar översättningsgrupper, övervakar deras huvudkontor och deras minihotell som har många gäster under året. Be att hon får Guds visdom och fysiska styrka för varje dag.

Spanien: Johan Carlsén – Johan har arbetat i Spanien i över 40 år. Johan och hans team har ett omfattande pionjärarbete och bibelskolatjänst. Under de senaste fem åren har Johan varit involverad i att starta 5 nya kyrkor, utbilda ledarskap samt regelbundet undervisning i deras bibelskola och pastorutbildningsprogram. Be att Johan och hans team fortsätter att brinna med en passion för att nå Spanien.

Kärrtorpskyrkan: (Stockholm)  Vi stödjer en församling i ett av Stockholms förorter. Församling har fleras sätt att nå folk i området, genom elvakaffe och ”pannkakor på torget”, samt deltagande i Kärrtorpsfestivalen. Be att församlingen ska fortsätta att visa Jesus kärlek på kreativa sätt.

LOKALT:

YWAM Holsby: Jakob och Rut Collin leder ”Ungdom med uppgift” här i Holsby. Programmet innehåller flera månaders bibelundervisning följt av evangelisering i ett annat land i Europa. Be för deras praktiska behov för programmet – bostäder för studenter etc.