Vår nya kyrka

Vi arbetar med ett projekt att bygga en ny kyrka i Holsbybrunn. Vår dröm är att den nya lokalen blir en naturlig mötesplats i vårt samhälle.

Vi är en växande församling med ca 200 medlemmar av alla åldrar och bakgrunden. Vår verksamhet består av gudstjänster, samlingar, loppis och ett omfattande barn-och ungdomsarbete med ca 150 deltagare.  Församlingen har två anställda, en pastor och en ungdomsledare. Den största delen av verksamhet bedrivs på ideell basis.

Vi jobbar aktivt för att kunna bygga en ny kyrkolokal.

Vi har ett behov av större och mera ändamålsenliga lokaler och jobbar därför aktivt för att hitta en lösning på lokalfrågan. Vår vilja är att den nya lokalen blir en naturlig mötesplats i Holsby, då vi vill vara med och bidra till samhällets utveckling.

Idéskiss och förslag på bygget —  utemiljö och kyrkan. Tomten ligger på Brunnsvägen-Internatvägen i Holsbybrunn.

Var med och bidra

Var med och förverkliga vår vision av en ny mötesplats i Holsbybrunn  där Gudsmöten och gemenskap står i fokus.

Julinsamling

Ett sätt att bidra är att köpa ett julkort för 250 kr och bidra till kyrktomts – insamlingen. Korten finns att köpa i kyrkans entré.

Gåvan kan ges via:

• Swish nr 123 412 35 19
  • Bankgiro 5666-7082
  • Bankkort i gåvomat, Frikyrkans entré
  • Kontant

Vid betalning ange ”Insamling lokal”