Hjälteskolan

Final - Hjälteskolan affisch 2017

I vår församling har vi många barn!  Vi vill att barn och deras familjer ska trivas hos oss. Det är viktig för oss att satsa tid och uppmärksamhet på barn, och dela med dem det som är viktigaste i livet – Jesus! Vi vill också har kul tillsammans!

Söndagar har vi Hjälteskolan till barn 3-12 i samband med gudstjänsten. Vi börjar med att sitta med familjen uppe i kyrka en stund, sen berättar lärarna om vad Hjälteskolan kommer att handla om när det dags för barnen att gå ner i källaren. I källaren också finns ett lekrum för små barn. Där kan man lyssna och titta på predikan live via TV, samtidigt som barnen kan leka. Det går också bra att värma mat och ge till barnen.

Hjälteskolan

Från 3 års ålder är alla barn välkomna till Hjälteskolan. Först har vi en storsamling, då sjunger vi och rör på oss lite. Ledarna använder musik, bibelberättelser, lek, drama, bilder, dockor och aktiviteter. Efter storsamlingen delas barnen upp i tre olika åldersgrupper.

Dataskyddsförordningen GDPR  och samtyckeshantering

Vi hanterar ditt barns och dina personuppgifter i enlighet med kraven som ställs i Dataskyddsförordningen / GDPR. Mer information om vår personuppgiftsbehandling finns i vår personuppgiftspolicy

Samtycke och personuppgiftspolicy

loggan texten färdig färg