Loppishuset

Just nu är Loppishuset stängt för säsongen!

Viktigt att veta

Vi praktiserar kontant betalning (ej kontantkort) och att du själv hämtar dina inköpta saker. Vill du lämna hela och rena grejer till loppisverksamheten tar vi gärna emot det.

kassan

Besök Loppishuset

I Loppishuset hittar du en porslinsavdelning, en textilavdelning, ett rum med bara köksutrustning samt i källarvåningen hittar du möbler och böcker. I entrén hittar du tavlor, pussel och prydnadssaker från bl a Guldkroken. I porslinsavdelningen finns också lampor, leksaker och LP-skivor, och mycket, mycket annat.

Bakgrund

När alliansförsamlingen och filadelfiaförsamlingen gick samman i Holsbybrunn stod det klart att vi ville få en kyrka där alla kunde samlas under ett gemensamt tak. För att förstärka byggkassan föreslog en medlem Anette Grahn att vi skulle starta loppisverksamhet. När sedan grannhuset till Filadelfiakyrkan blev till salu passade församlingen på att inköpa fastigheten, mest för att utöka området runt Filadelfiakyrkan för en tillbyggnad. När beslutet om tillbyggnad inte blev aktuell flyttade loppisverksamheten in i huset på Vetlandavägen 30.